Hapendamine ehk fermenteerimine

Hapendatud toitu valmistatakse üle maailma. Eestis on viimasel ajal palju räägitud hapendatud toidu headest omadustest. Peotäis hapendatud toitu päevas peaks olema iga inimese toidulaual.

Tule ja õpime!

Koolitusel räägitakse toorainetest, hapendamise olemusest, hapendatud toidu kasutamisest

Kellele: kõigile , kes on huvitatud antud valdkonnast.
Aeg: planeerimisel oktoober kell 16.30-19.30
Maht: 4 akadeemilist tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada teadmised ja oskused erinevate toodete hapendamisest.
Koolituse tulemus:
Koolituse läbinu on saanud teadmised, praktilised oskused ja julguse hapendamiseks

Kursuse teemad:
*Haputaignast leiba
*Hapendame köögivilju- porgand, kapsas, kaalikakimchi jne
*Teeme ise jogurtit
*Valmistame teeseenejooke
*Maitseme valminud hapendusi

Koolitaja: Ingrid Ploom, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 7 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 48 EUR
Kaasa võtta põll, vahetusjalanõud ja mõned kaanega purgid.

Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).

Koolitusjuht: Heleri Heinla, PKHK koolitusjuht, 4451968; 53446945
e- post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.