Koka täiendkoolitus - eritoitumine

el sotsiaalfond horisontaalne

1 haridusmin 3lovi est

 

Aeg: 01.06-07.07.2020,  E,T 16.00 – 19.45, 5 ak tundi korraga.

Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 12, Pärnu, B-korpus

Sihtrühm:

Kõigile eritoitumisest huvitunud ja toitlustusega tegelevatele ettevõtete töötajatele.

Eelistatud on:

  • erialase tasemehariduseta täiskasvanud;
  • keskhariduseta täiskasvanud;
  • aegunud oskustega elanikkond vanuses 50+.
  • Toitlustus- või majutusettevõttes töötavad töötajad, kellel on vaja täiendada ennast antud valdkonnas.

Grupi suurus: 13 inimest

Nõuded õpingute alustamiseks:  puuduvad

Maht: 55 tundi, millest 46 tundi on kohapeal ja 9 tundi on iseseisvat tööd.

Õpiväljundid:

Õppija:

  • kirjeldab erinevate toitumisalaste iseärasustega klientide toitumise eripära;
  • kohandab toitlustusettevõtte tavapärase menüü ja retseptuuri toitumisalaste iseärasustega klientidele sobivaks;
  • valmistab toitumisalaste iseärasustega klientidele sobilikke toite ja jooke.

 

Koolituse teemad:

1. Auditoorse töö maht kokku 4t

Sissejuhatus õpingutesse
Menüü koostamine erinevate toitumisvajadustega klientidele
Veganlus

2. Praktilise töö maht kokku 42t

Toitude valmistamine erinevate toitumisvajadustega klientidele. Toitude serveerimine
Külmad ja soojad eelroad, pearoad
Puhastustööd

3. Iseseisev töö 9t

Menüü koostamine erinevate toitmisvajadustega klientidele


Kursuse hind:
 Tasuta. Riiklik koolitustellimus (RKT), finantseeritakse Euroopa Liidu Sotsiaalfondist.

Lõpetamise tingimused:

Tunnistuse saamiseks on vajalik vähemalt 70% ulatuses õppekava läbimine ja õpiväljundite saavutamine. Õppija on analüüsinud enda tööd, andnud tagasiside teemale.
Õppijale väljastatakse õppe lõpetamise nõuete täitmisel tunnistus.

Praktiline töö: Õppija valmistab juhendamisel etteantud juhendite järgi roogi ja jooke,

kasutab juhendamisel roogade ja jookide valmistamisel kliendirühmale sobilikke töötlusvõtteid ja maitsestust.

Mitteeristav hindamine (A, arvestatud; MA, mittearvestatud)

Iseseisev töö: Õppija koostab menüü lähtuvalt kliendi toitumise eripäradest

Õppemeetodid

Interaktiivne loeng, rühmatöö, praktiline töö, iseseisev töö.

Õppijale väljastatakse õppe lõpetamise nõuete täitmisel tunnistus.

Õppekavaga saab tutvuda siin!

Läbiviijad:
Taisi Talviste – PKHK koka eriala kutseõpetaja, Tallinna Kommertskool, toitlustuse eriala, Tallinna Ülikool kutsepedagoogika bakalaureuseõpe, Täiendkoolitusi teinud aastast 2007.
Marina MadissonPKHK koka eriala kutseõpetaja, Tallinna kooperatiiv ja kaubandus tehnikum, toiduvalmistamise tehnoloog, Tallinna Ülikool, kutsepedagoogika, Täiendkoolitusi teinud aastast 2007.

Koolitusjuht: Heleri Heinla, PKHK koolitusjuht, 4451968; 53446945; e- post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

NB! Kui Te olete registreerunud, siis palun arvestage, et kuna soovijaid on tavaliselt rohkem kui õppegrupis kohti, siis registreerumisega ei ole Te automaatselt õppegruppi arvatud.
Õppekohtadele põhiliseks valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine ning registreerimisjärjekord.
Grupp komplekteeritakse ja kõigile saadetakse teade e- posti aadressil hiljemalt 5-7 päeva enne koolituse algust.

{BreezingForms:tasuta}