Gluteenivabad küpsetised
|
Makroonide valmistamine
|
Martsipanitortide valmistamine
|
Spiraaltortide valmistamine
|
Teenindustalendi ABC
|
Pulga- ja tassikoogid ning nende kaunistamine
|
Lauakombed ja etikett (majutus-toitlustusvaldkonna teenindajatele)
|
Abikoka täiendõpe
|
Sefiiritortide koolitus
|
Koolitussari lastele: Esimesed sammud küpsetusmaailma koos vanematega
|
Küpsetamine: tordid
|
Toiduvalmistamine: kastmed
|
Küpsetamine: Quiche ehk lahtine pirukas
|
Küpsetamine: keedu-, liiva- ja muretaignast küpsetised
|
Kulinaarne meistriklass: toitlustuse alused, toitude valmistamine ja teenindamine
|
Koolitussari lastele: Esimesed sammud küpsetusmaailma koos vanematega sügis 2024
|
Rahvusköökide sari: Tai köök
|
Rahvusköökide sari: Saksa köök
|
Rahvusköökide sari: Prantsuse köök
|
Rahvusköökide sari: Hispaania köök
|
Erinevate täidistega õlis küpsetatud pallid, pirukad, pontšikud
|
Rahvusköökide sari: Itaalia köök
|
Söödavad kingitused
|
Nädala menüü koostamine ja jääkideta toiduvalmistamine
|
Koka koolituse algõpe
|
Erinevate vorstide valmistamise koolitus
|
Küpsetamine: tordid 15.12.21
|
Juuretisega saia ning jahuvaba leiva valmistamine
|
Erinevate toitumisvajadustega klientide toitumine
|
Pritstehnika koolitus
|