Gluteenivabad küpsetised
|
Makroonide valmistamine
|
Martsipanitortide valmistamine
|
Spiraaltortide valmistamine
|
Teenindustalendi ABC
|
Pulga- ja tassikoogid ning nende kaunistamine
|
Lauakombed ja etikett (majutus-toitlustusvaldkonna teenindajatele)
|
Abikoka täiendõpe
|
Sefiiritortide koolitus
|
Küpsetamine: tordid
|
Toiduvalmistamine: kastmed
|
Küpsetamine: Quiche ehk lahtine pirukas
|
Küpsetamine: keedu-, liiva- ja muretaignast küpsetised
|
Erinevate täidistega õlis küpsetatud pallid, pirukad, pontšikud
|
Koka koolituse algõpe
|
Küpsetamine: tordid 15.12.21
|
Juuretisega saia ning jahuvaba leiva valmistamine
|
Erinevate toitumisvajadustega klientide toitumine
|
Pritstehnika koolitus
|
Minikoogid ja nende kaunistamine
|
Isetehtud hamburgeri valmistamine
|
Fruktodisaini koolitus
|
Küpsetamine: väikesed saiad ja pirukad
|
Koduköögi nõuded, töötlemine ja turustamine
|
Soolased ja magusad ampsud
|
Abikoka koolitus
|
Toiduvalmistamine: võileivatordid
|
Toiduvalmistamine: kalatoidud
|
Beseetaignast kookide valmistamine
|
Tordi kaunistamise koolitus
|