Sihtrühm: ettekandjad, klienditeenindajad, kelnerid ja ürituste korraldajad, sekretärid, koduste sündmuste läbiviijad ning teised teemast huvitatud
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 12 tundi
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 12, Pärnu
Eesmärk: kursuse eesmärk on anda teadmised lauakommetest ja etiketist
Koolituse teemad:
Vastuvõttude korraldus
Laudlinad, salvrätikud, söögiriistad ja joogiklaasid
Laudade katmise põhinõuded
Püstiseisuga vastuvõtud
Kohvilaud ja kohvipauside korraldamine
Veinietikett
Istumisega vastuvõtud
Teenindusega lauad
Käitumine lauas ja vastuvõttudel
Salvrättide voltimine
Hakkama saamine eriolukordadega ja ootamatustega.
Õpiväljundid:
• oskab kirjeldada vastuvõttude korraldust;
• oskab katta ja teab nõudeid vastuvõtu laua tegemiseks.
Tulemus: praktilise tööna katab õppija laua algusest kuni lõpptulemuseni välja
Koolitaja: Peep Peetersoo, PKHK kelneri kutseõpetaja, Hotell Pärnu restoran Embecke supervisor; Eesti Kelnerite meistrivõistluste kohtunik
Grupi suurus: miinimum 8 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Hind: 80 EUR-i
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: koolitusjuht Heleri Heinla, telefon 445 1968; e-mail