Kellele: kõigile küpsetamise ja toidutegemise huvilistele.
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 5 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada oskused valmistada quiche-d ja saada teadmised küpsetamise tehnoloogiast.
Kursuse sisu:
- Valmistamise tehnoloogia tutvustus;
- Muretaigna valmistamine;
- Quiche ehk lahtise piruka vormimine;
- Erinevate täidistega quiche valmistamine;
- Magusa lahtise piruka valmistamine.
Õpiväljundid:
• Kasutab pagaritöö tooraineid lähtuvalt retseptist ja tehnoloogilisest juhendist;
• Oskab kirjeldada taigna tehnoloogiat, vormimisviise;
• Oskab valmistada lahtist pirukat.
Tulemus: Praktilise tööna on õppijal retsepti alusel valminud quiche ehk lahtine pirukas.
Koolitaja: Terje Jürgens, pagar-kondiitri kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 6 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 75 EUR (sisaldab kõiki materjale; osalejad saavad kaasa valiku koduseks degusteerimiseks)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 44 51 968, 53446945