Sihtrühm: Huvilised, kellele meeldib toitude valmistamine ja soovivad ennast täiendada Prantsuse köögi valdkonnas ja saada aimu selle eripärast.
Aeg: 26.03.2024. Koolitus toimub üks päev, kell 16.30-20.15, 5 ak tundi.
Maht: 5 tundi
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 12, Pärnu, õppeköök.
Eesmärk: Õppija saab ülevaate Prantsuse köögist.
Aeg: 26.03.2024. Koolitus toimub üks päev, kell 16.30-20.15, 5 ak tundi.
Maht: 5 tundi
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 12, Pärnu, õppeköök.
Eesmärk: Õppija saab ülevaate Prantsuse köögist.
Õpiväljund: Õppija on omandanud põhiteadmised Prantsuse köögist ja selle maa toidukultuurist.
Koolituse teemad:
Sissejuhatus Prantsuse kööki;
Tehnoloogiatutvustus;
Valmistatakse kreembrülee magustoitu, sibulasuppi ja erinevad suupisteid.
Sissejuhatus Prantsuse kööki;
Tehnoloogiatutvustus;
Valmistatakse kreembrülee magustoitu, sibulasuppi ja erinevad suupisteid.
Koolitaja:
Karolyn Vihmaru, Pärnu Jahtklubi, peakokk. Lõpetanud Pärnumaa Kutsehariduskeskuse ja Tallinna Ülikoolis Kutsepedagoogika. Töökogemust kokanduse valdkonnas 12 aastat.
Tulemus: Õppija saab tunnistuse kui on osalenud koolitusel 100% koolituse mahust, teinud läbi praktilised tööd.
Karolyn Vihmaru, Pärnu Jahtklubi, peakokk. Lõpetanud Pärnumaa Kutsehariduskeskuse ja Tallinna Ülikoolis Kutsepedagoogika. Töökogemust kokanduse valdkonnas 12 aastat.
Tulemus: Õppija saab tunnistuse kui on osalenud koolitusel 100% koolituse mahust, teinud läbi praktilised tööd.
Grupp: miinimum 6 inimest.
Hind: 100 eurot.
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Heleri Heinla telefon 4427870; 53446945; e-mail