Aeg: 12.12.2024, kell 15.45-20.15
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 8//12, Pärnu, ruum B136.
Sihtrühm: Huvilised, kes soovivad õppida vorstide tegemist.
Grupi suurus: miinimum 6 inimest
Maht: 6 tundi (akad. tund).
Õpiväljundid:
Oskab valmistada erinevate sisudega vorste. Koolituse lõpus tunnistus.
Koolituse teemad:
Vorstide tegemise tehnoloogia;
Kartulivorst;
Verivorst;
Kartuli-kruubivorst;
Kartuli-hakklihavorst;
Vorstide degusteerimine.
Kursuse hind: 105 eurot. Koolituse lõpus saab kaasa valmistatud vorste.
Tasumine ning loobumine: Osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Lõpetamise tingimused:
Vajalik vähemalt 80% ulatuses kursusel osalemine ja praektiliselt kartulivosrtide valmistamine.
Õppijale väljastatakse õppe lõpetamise nõuete täitmisel tunnistus koos akadeemilise õiendiga.
Läbiviija:
Ingrid Ploom - PKHK koka eriala kutseõpetaja
Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool, toitlustusteenindus, Kutsekoda, Kokk I kutsetunnistus
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 8//12, Pärnu, ruum B136.
Sihtrühm: Huvilised, kes soovivad õppida vorstide tegemist.
Grupi suurus: miinimum 6 inimest
Maht: 6 tundi (akad. tund).
Õpiväljundid:
Oskab valmistada erinevate sisudega vorste. Koolituse lõpus tunnistus.
Koolituse teemad:
Vorstide tegemise tehnoloogia;
Kartulivorst;
Verivorst;
Kartuli-kruubivorst;
Kartuli-hakklihavorst;
Vorstide degusteerimine.
Kursuse hind: 105 eurot. Koolituse lõpus saab kaasa valmistatud vorste.
Tasumine ning loobumine: Osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Lõpetamise tingimused:
Vajalik vähemalt 80% ulatuses kursusel osalemine ja praektiliselt kartulivosrtide valmistamine.
Õppijale väljastatakse õppe lõpetamise nõuete täitmisel tunnistus koos akadeemilise õiendiga.
Läbiviija:
Ingrid Ploom - PKHK koka eriala kutseõpetaja
Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool, toitlustusteenindus, Kutsekoda, Kokk I kutsetunnistus
Koolitusjuht: Heleri Heinla, PKHK koolitusjuht, 4451968; 53446945
e- post