Aeg: planeerimisel mai 2024, kell 15.45-20.15
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 8//12, Pärnu, ruum B136.
Sihtrühm: kõigile , kes on huvitatud antud valdkonnast.
Grupi suurus: miinimum 8 inimest
Maht: 6 tundi (akad. tund).
Õpiväljund:
Valmistatakse erinevaid söödavaid külakoste.
Koolituse teemad:
Söödavate kingituste ohutuse tagamine ja hügieen;
Maksapasteet veinitarretisega;
Potisai päiksekuivatatud tomatiga;
Sibulamoos;
Kõrvitsasinep;
Kihiline kausikook marjade ja soolakaramelliga.
Kursuse hind: 90 eurot. Koolituse lõpus saab kaasa valmistatud tootevaliku.
Kaasa võtta põll, vahetusjalanõud.
Tasumine ning loobumine: Osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Lõpetamise tingimused:
Vajalik vähemalt 1000% ulatuses kursusel osalemine ja praktiliselt toodete valmistamine.
Tulemus: Õppijale väljastatakse õppe lõpetamise nõuete täitmisel tunnistus koos akadeemilise õiendiga.
Läbiviija:
Ingrid Ploom - PKHK koka eriala kutseõpetaja
Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool, toitlustusteenindus, Kutsekoda, Kokk I kutsetunnistus
Koolitusjuht: Heleri Heinla, PKHK koolitusjuht, 4451968; 53446945
e- post