Sihtrühm: Huvilised, kellele meeldib toitude valmistamine ja soovivad ennast täiendada Hispaania köögi valdkonnas ja saada aimu selle eripärast.
Aeg: 09.04.2024. Koolitus toimub üks päev, kell 16.30-20.15, 5 ak tundi.
Maht: 5 tundi
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 12, Pärnu, õppeköök.
Eesmärk: Õppija saab ülevaate Hispaania köögist.
Õpiväljund: Õppija on omandanud põhiteadmised Hispaania köögist ja selle maa toidukultuurist.
Aeg: 09.04.2024. Koolitus toimub üks päev, kell 16.30-20.15, 5 ak tundi.
Maht: 5 tundi
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 12, Pärnu, õppeköök.
Eesmärk: Õppija saab ülevaate Hispaania köögist.
Õpiväljund: Õppija on omandanud põhiteadmised Hispaania köögist ja selle maa toidukultuurist.
Koolituse teemad:
Sissejuhatus Hispaania kööki;
Tehnoloogia tutvustus;
Valmistatakse friteeritud mereannid. Erinevate mereandide valmistamine.
Sissejuhatus Hispaania kööki;
Tehnoloogia tutvustus;
Valmistatakse friteeritud mereannid. Erinevate mereandide valmistamine.
Koolitaja:
Karolyn Vihmaru, Pärnu Jahtklubi, peakokk. Lõpetanud Pärnumaa Kutsehariduskeskuse ja Tallinna Ülikoolis Kutsepedagoogika. Töökogemust kokanduse valdkonnas 12 aastat.
Karolyn Vihmaru, Pärnu Jahtklubi, peakokk. Lõpetanud Pärnumaa Kutsehariduskeskuse ja Tallinna Ülikoolis Kutsepedagoogika. Töökogemust kokanduse valdkonnas 12 aastat.
Tulemus: Õppija saab tunnistuse kui on osalenud koolitusel 100% koolituse mahust, teinud läbi praktilised tööd.
Grupp: miinimum 6 inimest.
Hind: 100 eurot.
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Heleri Heinla telefon 4427870; 53446945; e-mail