Viimastel aastatel on suureks väljakutseks olnud hindade tõus, ent sellest hoolimata viskab keskmine eestlane aastas ära 26 kilo täisväärtuslikku toitu.
Otsime koos võimalusi jääkideta toiduvalmistamiseks, ja nädala menüü planeerimiseks.
Tule ja õpime!
Kellele: kõigile , kes on huvitatud antud valdkonnast.
Aeg: planeerimisel aprill 2024, kell 16.30-19.30
Maht: 8 akadeemilist tundi, kaks päeva, 4 ak tundi korraga
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus
Eesmärk: omandada teadmised ja oskused toitu mõistlikult kasutada ja maksimumini toit menüüs realiseerida.
Õpiväljund:
Koolituse läbinu on saanud teadmised, praktilised oskused ja julguse valmistada nädala menüü tekkivatest jäätmestest.
Kursuse teemad:
Koostame nädala menüü, arvestades toitumissoovitusi ja kaasates pereliikmeid;
Valmistame toitu ja otsime võimalusi kasutada ära kõik tekkivad jäägid.
Grupi suurus: miinimum 8 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 98 EUR
Kaasa võtta põll, vahetusjalanõud.
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Tulemus: Õppijale väljastatakse õppe lõpetamise nõuete täitmisel tunnistus koos akadeemilise õiendiga.
Läbiviija:
Ingrid Ploom - PKHK koka eriala kutseõpetaja
Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool, toitlustusteenindus, Kutsekoda, Kokk I kutsetunnistus
Koolitusjuht: Heleri Heinla, PKHK koolitusjuht, 4451968; 53446945
e- post