Kellele: kõigile küpsetamise huvilistele ja pagari-ja kondiitritooteid valmistavate ettevõtete töötajatele
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 6 akadeemilist tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 8//12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk:
1. Õppija teab gluteenivabade küpsetiste valmistamise põhimõtteid ja vajalikkust.
2. Õppija valmistab gluteenivabasid küpsetisi, lähtudes klientide vajadustest ja soovidest.
Kursuse teemad:
Tsöliaakia olemus.
Gluteenivabad toorained ja nende kasutamise võimalused küpsetamisel.
Gluteenivabade küpsetiste valmistamine.
Koolituse tulemus:
Õppija on saanud teadmisi tsöliaakia olemusest;
Teab ja kasutab gluteenivabasid tooraineid;
Küpsetab gluteenivabu tooteid, lähtuvalt klientide vajadustest ja soovidest.
Koolitaja: Taisi Talviste, Pärnumaa Kutsehariduskeskuse koka eriala kutseõpetaja, Tallinna Kommertskool, toitlustuse eriala, Tallinna Ülikool kutsepedagoogika bakalaureuseõpe.
Grupi suurus: miinimum 8 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 50 EUR/in.
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Koolitusjuht: