Kellele: kõigile küpsetamise ja toidutegemise huvilistele.
Aeg: 29.05.2023, kell 15.00-20.30
Maht: 7 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada oskused valmistada erinevate sisudega palle, pontšikuid, pirukaid, mida küpsetada õlis.
Kursuse sisu:
Valmistamise tehnoloogia tutvustus;
Pärmitaigna valmistamine;
Erinevate täidistega õlis küpsetatud pallid, pirukad, pontšikud (moosi-ja kohupiimapall, pontšik, sõõrik, lihapirukas).
Õpiväljundid:
• Kasutab pagaritöö tooraineid lähtuvalt retseptist ja tehnoloogilisest juhendist;
• Oskab valmistada erinevaid palle, pontšikuid ja pirukaid.
Tulemus: Praktilise tööna on õppijal retsepti alusel valminud erinevad küpsetised
Koolitaja: Terje Jürgens, pagar-kondiitri kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 5 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 95 EUR (sisaldab kõiki materjale; osalejad saavad kaasa valiku koduseks degusteerimiseks)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 44 51 968, 53446945