Sihtrühm: Toitlustusjuhid, ettevõtte juhid, ürituste korraldajad ja teenindajad, kes soovivad pakkuda või pakuvad catering teenust. Huvilised, kes on huvitatud antud valdkonnast.
Aeg: 09.-11.04.2024. Koolitus toimub kokku kolm päeva, esimesel ja teisel korral kell 16.00-19.15, 4 ak tundi ja kolmandal korral kell 14.00-20.15, 8 ak tundi, kus esimesed 6 ak tundi valmistate suupisteid, et need hiljem lauale panna ja laud ette valmistada ürituseks. Viimased 2 ak tundi on koos kahe õpetajaga.
Maht: 16 tundi
Toimumise koht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus Niidupargi tn. 12, Pärnu
Eesmärk: Õppija saab ülevaate catering teenusest ja omandab oskusi cateringi planeerimiseks ja korraldamiseks.
Õpiväljund: Õppija on omandanud põhiteadmised catering teenustest ja oskab korraldada lihtsamaid vastuvõtte ja kohvipause.
Koolituse teemad:
Selvelauad, furšettlauad, rootsi laud, kohvilauad;
Nõud ja söögiriistad;
Laudade katmine linade ja lauaseelikutega;
Suupistete ja toitude paigutus laudadel;
Toitude ja vaagnate kaunistamine, praktilislt tehakse läbi;
Käitumine vastuvõttudel;
Salvrätikute voltimine;
Äpardused ja ootamatused vastuvõtul.
Koolitajad:
Peep Peetersoo, PKHK kelneri kutseõpetaja, Hotell Pärnu restoran Embecke supervisor; Eesti Kelnerite meistrivõistluste kohtunik.
Karolyn Vihmaru, Pärnu Jahtklubi, peakokk. Lõpetanud Pärnumaa Kutsehariduskeskuse ja Tallinna Ülikoolis Kutsepedagoogika. Töökogemust kokanduse valdkonnas 12 aastat.
Tulemus: Õppija saab tunnistuse kui on osalenud koolitusel vähemalt 80% koolituse mahust, teinud läbi praktilised tööd.
Grupp: miinimum 6 inimest.
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Hind: 290 euri
Info: Heleri Heinla telefon 4427870; 53446945; e-mail