Aeg: planeerimisel veebruar 2025, kursus toimub üle nädala laupäeviti kell 10.00-16.00, 8 ak tundi korraga. Kahel korral koolitus 6 ak tundi.
Maht: 60 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus (PKHK), Niidupargi tn 12 Pärnu
Eesmärk: Anda pagar-kondiitri valdkonna algteadmised.
Kursuse teemad:
Tööohutus, 2 tundi
Pagar-kondiitri teooria, 4 tundi
Taignate valmistamise tehnoloogia tutvustus
Pagar-kondiitri praktika, 50 tundi
Pärmitaigen: väikesaiad, pirukad, kringlid, plaadikoogid
Pärmi-lehttaigen: väikesaiad, struudlid, pirukad, kringlid
Croissant´taigen: erinevad tooted
Keedutaigen: koogid, suupisted
Liiva ja muretaigen: koogid, pirukad, küpsised
Biskviittaigen: koogid, tordid, küpsised
Beseetaigen: koogid, küpsised, tordid
Keeksid ja muffinid
Siirupid
Kreemid
Täidised
Eksam, 4 tundi
Koolituse lõpus saate tunnistuse kui olete osalenud koolitusel vähemalt 80% koolituse mahust ja olete teinud lõputöö.
Koolituse õpiväljundid:
- Kirjeldab pagar-kondiitri toodete valmistamise põhimõtteid, tehnikaid ja iseärasusi.
- Kirjeldab erinevaid pagar-kondiitritööstuses kasutatavaid tooraineid ning on teadlik nende kasutamise võimalustest, tootmiseks ettevalmistamisest ja hoiustamisest.
- Valmistab erinevaid pagar-kondiitri tooteid jälgides õigeid tööohutusvõtteid.
- Kirjeldab pagari-kondiitri toodete kvaliteedinõudeid ja hindab pagari kondiitri toodete kvaliteeti.
Koolitaja: Terje Steinberg ja Terje Jürgens, pagar/ kondiitri kutseõpetajad
Grupi suurus: miinimum 5 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 840 EUR-i, võimalus maksta kolmes osas
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 4427870; 53446945; e-mail