Toiduvalmistamine: isetehtud vorstid

Kellele: kõigile toidutegemise huvilistele ja toitlustusega tegelevatele ettevõtetele
Aeg: märts 2020, kell 14.00-20.00.
Maht: 8 akadeemilist tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök

Eesmärk: omandada teadmised ja oskused vorstide valmistamise tehnoloogiatest ja valmistada erinevate täidistega vorste.

Koolituse tulemus:
Teab toitude valmistamise tehnoloogiat
Oskab valmistada erinevaid vorste.

Kursuse teemad:

  • Vorstide valmistamise tehnoloogia.
  • Erinevate vorstide toorained, koostisosad ja nende kvaliteet.
  • Kartuli-, hakkliha-, tangu-, seene-, hapukapsa-, räime- ja verivorst jpm.

Koolitaja: Ingrid Ploom, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 8 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 70 EUR
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 44 51 968, 53 446 945, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2018 PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS | Niidupargi tn 12 | Pärnu | 80047 | tel +372 442 7870 | kursused[at]hariduskeskus.ee