Kellele: kõigile toidutegemise huvilistele ja toitlustusega tegelevatele ettevõtetele
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 8 akadeemilist tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada teadmised ja oskused vorstide valmistamise tehnoloogiatest ja valmistada erinevate täidistega vorste.
Koolituse tulemus:
Teab toitude valmistamise tehnoloogiat
Oskab valmistada erinevaid vorste.
Kursuse teemad:
- Vorstide valmistamise tehnoloogia.
- Erinevate vorstide toorained, koostisosad ja nende kvaliteet.
- Kartuli-, hakkliha-, tangu-, seene-, hapukapsa-, räime- ja verivorst jpm.
Koolitaja: Ingrid Ploom, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 8 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 70 EUR
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 44 51 968, 53 446 945,