Aeg: Kokkuleppel
Maht: 4- 8 tundi, kokkuleppel ja vastavalt soovitud menüüle.
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus (PKHK), Niidupargi tn 8/12 Pärnu
Koolituse teemad:
I pakett- Valmib eelroog, pearoog, järelroog vastavalt tellija soovile.
Näidis:
Eelroog: õrnsoola suitsulõhe värske salati, marineeritud kurgi ja õuna-rosmariini vahuga.
Pearoog: küpsetatud pardifilee, peedi-risotto, ruccolasalati ja leiva-tšilli-vürtsikilu puruga.
Järelroog: šokolaadikook, marjakompotiga ja ise tehtud basiiliku jäätisega.
II pakett- Peolaua toitude valmistamine.
Näidis:
Erinevate soolaste suupistete valmistamine
Erinevad vaagnad- lihavaagnad, kalavaagnad, juurviljavaagnad.
Magusad suupisted
III pakett- Maailma kultuur läbi kokakunsti
Eesmärk: Tutvutakse erinevate regioonide toitumiskultuure ja valmistatakse erinevate kultuuride toite.
Koolituse teemad:
• Eesti rahvuslik toidupärand.
• Tänapäevane rahvuslik toidukultuur, rahvusliku toidukultuuri tulevikusuundumused.
• Kultuurierinevuste tundmaõppimise tähtsus, kultuur hoiakute kujundajana.
• Rahvuste kultuuride erinevused, religioonide mõju toitumistavadele.
• Eesti, Itaalia, Ukraina, Vene rahvusrahvusköögid ja põhitoidud.
Lisaks on võimalik valida veel järgmiste teemade vahel:
• pastaroad
• wokiroad
• kalaroad
• liharoad
• magustoidud
• kanaroad
• tervisliku menüü valmistamine
Kasutatavad meetodid: loeng, praktiline töö õppeköögis.
Maksumus: kokkuleppel- oleneb grupi suurusest ja tellitud tingimustest
Grupp: kokkuleppel
Koolitajad: Pärnumaa Kutsehariduskeskuse koka eriala õpetajad
Info: 442 7870; e-mail: