Kellele: kõigile küpsetamise ja toidutegemise huvilistele
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 6 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn.12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada oskused valmistada väiksemaid küpsetisi erinevatest taignatüüpidest, saada teadmised taigna tehnoloogiast, erinevatest vormimisviisidest, täidiste valmistamisest jms.
Kursuse sisu:
Valmistamise tehnoloogia tutvustus
Croissant'id - prantsuse sarvesaiad
Viinisaiad, erinevate soolaste ja magusate täidistega
Väikesed pizzad (erinevad soolased täidised: shampinjoni, singi-ananassi, salaami-paprika, forelli, hakkliha, köögivilja jne)
Erinevate täidistega vastlakuklid
Koolitaja: Terje Steinberg, pagar-kondiitri kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 8 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 60 EUR (sisaldab kõiki materjale; osalejad saavad kaasa valiku koduseks degusteerimiseks)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 44 51 968, 53 446945,