Sihtrühm: kõigile kokakunsti ja toidutegemise huvilistele.
Aeg: planeerimisel oktoober 2022, kell 14.00-20.00, üks päev 8 ak tundi korraga
Maht: 8 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 8//12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada oskused valmistada erinevaid kanaroogasid.
Teemad:
- Valmistamise tehnoloogia tutvustus
- Kanatükeldamine
- Kanarulaad
- Täidetud kana
- Kanapasta
- Kiievi kotletid
Õpiväljundid:
• Õppija kasutab ohutult seadmeid ja töövahendeid;
• Valmistab ja serveerib juhendamisel kanaroad.
Tulemus: Praktilise tööna valmivad kanaroad.
Koolitaja: Marina Madisson, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 5 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 85 EUR-i
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 4451968; 53446945; e-mail