Sihtrühm: kõigile kokakunsti ja toidutegemise huvilistele.
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 5 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada oskused valmistada erinevaid liharoogasid.
Teemad:
- Valmistamise tehnoloogia tutvustus
- Erinevate linnu- ja loomalihade valmistamine:
Veise sisefilee
Sea sisefilee
Pardi filee
Pardi koib
Küüliku tagajalg
Põldvuti rümp
Õpiväljund:
Valmistab etteantud tehnoloogia ja tooraine põhjal linnu- ja loomaliha road.
Koolitaja: Sergei Tšekmarjov, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupp: 8-12 inimest. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 99 EUR -i (sisaldab kõiki materjale)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 4427870; 5014291; e-mail