Erinevate linnu- ja loomalihade valmistamine

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sihtrühm: kõigile kokakunsti ja toidutegemise huvilistele.

Aeg: planeerimisel aprill 2020, kell 16.30-20.15, 5 ak tundi korraga, kokku üks päev
Maht: 5 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök

Eesmärk: omandada oskused valmistada erinevaid liharoogasid.

Teemad:
- Valmistamise tehnoloogia tutvustus
- Erinevate linnu- ja loomalihade valmistamine:
Veise sisefilee
Sea sisefilee
Pardi filee
Pardi koib
Küüliku tagajalg 
Põldvuti rümp

Õpiväljund:
Valmistab etteantud tehnoloogia ja tooraine põhjal linnu- ja loomaliha road.

Koolitaja: Sergei Tšekmarjov, PKHK koka eriala kutseõpetaja

Grupp: 8-12 inimest. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab  koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 99 EUR -i (sisaldab kõiki materjale)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).

Info: Telefon 4427870; 5014291; e-mail See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2018 PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS | Niidupargi tn 12 | Pärnu | 80047 | tel +372 442 7870 | kursused[at]hariduskeskus.ee