Aeg: planeerimisel 2023, kursus toimub iga nädal neljapäeviti, kell 15.45-20.15, 6 ak tundi korraga.
Maht: 60 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus (PKHK), Niidupargi tn 12 Pärnu
Eesmärk: Anda pagar-kondiitri valdkonna algteadmised.
Kursuse teemad:
Tööohutus, 2 tundi
Pagar-kondiitri teooria, 4 tundi
Lehttaigen, pärmitaigen, valmistamise tehnoloogia tutvustus
Pagar-kondiitri praktika, 50 tundi
Pärmitaigen: väikesaiad, pirukad, kringlid, plaadikoogid
Pärmi-lehttaigen: väikesaiad, struudlid, pirukad, kringlid
Croissant´taigen: erinevad tooted
Keedutaigen: koogid, suupisted
Liiva ja muretaigen: koogid, pirukad, küpsised
Biskviittaigen: koogid, tordid, küpsised
Beseetaigen: koogid, küpsised, tordid
Keeksid ja muffinid
Siirupid
Kreemid
Täidised
Eksam, 4 tundi
Koolitaja: Terje Steinberg ja Terje Jürgens, pagar/ kondiitri kutseõpetajad
Grupi suurus: miinimum 5 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 710 EUR-i, võimalus maksta kolmes osas
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 4427870; 53446945; e-mail