Vähem tuntud köögiviljad

Poeriiulid on köögivilju täis. Mõni neist tuttav ja igapäevane, teised aga natuke võõramad.
Tule koolitusele ja sobitame tutvust baklazaani ehk pommuga, apteegitilli ehk fenoli, selleri, nuikapsasa, bataadi, pastinaagi ja maapirniga

Kellele: kõigile , kes on huvitatud antud valdkonnast.
Aeg: planeerimisel oktoober kell 16.30-19.30
Maht: 4 akadeemilist tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada teadmised köögiviljadest.
Koolituse tulemus:
Koolituse läbinu on tutvunud vähem tuntud köögiviljadega, oskab valmistada nendest toite ja seeläbi rikastada toidulauda

Kursuse teemad:
*pommu- kartulisalatit,
*küpsetame ahjus fenkolit ja nuikapsast,
*teeme salatiks selleri,
*keedame suppi pastinaagi ja maapirniga,
*baataadist saab sel korral hummus.

Koolitaja: Ingrid Ploom, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 6 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 60 EUR
Kaasa võtta põll, vahetusjalanõud

Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).

Koolitusjuht: Heleri Heinla, PKHK koolitusjuht, 4451968; 53446945
e- post See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.