Poeriiulid on köögivilju täis. Mõni neist tuttav ja igapäevane, teised aga natuke võõramad.
Tule koolitusele ja sobitame tutvust baklazaani ehk pommuga, apteegitilli ehk fenoli, selleri, nuikapsasa, bataadi, pastinaagi ja maapirniga
Kellele: kõigile , kes on huvitatud antud valdkonnast.
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 4 akadeemilist tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada teadmised köögiviljadest.
Koolituse tulemus:
Koolituse läbinu on tutvunud vähem tuntud köögiviljadega, oskab valmistada nendest toite ja seeläbi rikastada toidulauda
Kursuse teemad:
*pommu- kartulisalatit,
*küpsetame ahjus fenkolit ja nuikapsast,
*teeme salatiks selleri,
*keedame suppi pastinaagi ja maapirniga,
*baataadist saab sel korral hummus.
Koolitaja: Ingrid Ploom, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 6 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 60 EUR
Kaasa võtta põll, vahetusjalanõud
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Koolitusjuht: Heleri Heinla, PKHK koolitusjuht, 4451968; 53446945
e- post