Poeriiulid on erinevaid teravilju täis. Mõni neist tuttav ja igapäevane, teised aga natuke võõramad.
Tule koolitusele ja uuendame teamisi tervaviljade maailmast
Kellele: kõigile , kes on huvitatud antud valdkonnast.
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 5 akadeemilist tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada teadmisedteraviljadest.
Koolituse tulemus:
Koolituse läbinu on tutvunud vähem tuntud teraviljadega, oskab valmistada nendest toite ja on seeläbi rikastanud toiduvalikuid
Kursuse teemad:
*maisimannast putru tomati ja seentega;
*toortatrast pannirooga muna, kapsa ja redisega;
*kinoasalat brokoli, pähklite ja pestoga;
*bulguri ja läätsedega kapsavorm;
*kuskussi ja hernestega täidetud paprikad;
*hisi ja kuivatatud puuviljadega magusroog.
Koolitaja: Ingrid Ploom, PKHK koka eriala kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 6 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 60 EUR
Kaasa võtta põll, vahetusjalanõud.
Koolitusjuht: Heleri Heinla, PKHK koolitusjuht, 4451968; 53446945
e- post