Kellele: Toitlustus valdkonnas töötavad inimesed, toidu tegemisest huvitatud õppijad, kes soovivad ise valmistada kõike ise.
Aeg: selgub piisava arvu huviliste korral
Maht: 8 tundi
Eesmärk: Koolituse eesmärk on omandada oskused hamburger kukli-, pihvi-, majoneesi-, kastmete-, friikartulite ja salatite valmistamiseks jms.
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus (PKHK), Niidupargi tn.12, Pärnu, klass B136
Kursuse teemad:
Retseptide tehnoloogia tutvustus
Taigna valmistamine eeltaignaga
Tainaste kääritamine, vormimine, kergitamine
Toodete küpsetamine
Toodete jahutamine ja viimistlemine
Hamburgeri pihvi valmistamine
Hamburgeri salatite ja kastmete valmistamine
Friikartulite valmistamine
Õpiväljundid:
• Kasutab tooraineid lähtuvalt retseptist ja tehnoloogilisest juhendist
• Oskab kirjeldada pärmitaigna tehnoloogiat, erinevaid vormimisviise, lõigete tegemist.
• Oskab valmistada hamburger kukleid
• Oskab valmistada ja kirjeldada hamburgeri kotleti; salati; kastmete ja friikartulite valmistamist.
• Kasutab tooraineid ökonoomselt.
Koolitajad:
Terje Jürgens, Pärnumaa Kutsehariduskeskus pagar- kondiitri eriala kutseõpetaja
Sergei Tšekmarjov, Pärnumaa Kutsehariduskeskus koka eriala kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 7 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 65 EUR-i (sisaldab kõiki koolitusel kasutatavat materjali)
Info: Heleri Heinla,
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).