Kellele: kõigile küpsetamise ja toidutegemise huvilistele.
Aeg: märts 2023, kell 14.30-20.30, 8 ak tundi, üks päev.
Maht: 8 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn.12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada oskused valmistada pärmitainast, saada teadmised taigna tehnoloogiast, erinevatest vormimisviisidest jms.
Kursuse sisu:
Valmistamise tehnoloogia tutvustus;
Juuretisega hapusai;
Nostalgiline batoonsaia valmistamine;
Baguettide valmistamine;
Kõrvitsa-, rosina-, kardemoniasaia valmistamine;
Erinevate jahude kasutamine pärmitaignas.
Õpiväljund:
Valmistab erinevaid saiatooteid kasutades vajaminevaid tooraineid.
Koolituse tulemus:
Koolituse lõpus saate tunnistuse kui olete osalenud koolitusel ja teinud praktilise töö.
•Praktiline ülesanne - kursuslane valmistab pagaritoote.
Lävend praktilise töö positiivseks sooritamiseks: õppija valmistab pagaritoote. Valib pagaritöö toorained lähtuvalt retseptist ja tehnoloogiast. Küpsetab, jahutab ning viimistleb küpsetusjärgselt ja vajadusel pakendab. Töötab töö tervise teadlikult ja ohutult järgides toiduhügieeni nõudeid.
Tunnistuse saamiseks on vajalik osaleda 100%.
Õpiväljundite hindamine on mitteeristav (arvestatud/ mittearvestatud).
Koolitaja: Terje Jürgens, pagar-kondiitri kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 6 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 150EUR (sisaldab kõiki materjale; osalejad saavad kaasa valiku koduseks degusteerimiseks)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest.
Info: Telefon 44 51 968, 53 446945,