Koduköögi nõuded, töötlemine ja turustamine

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kellele: Õppijad, kes soovivad oma kodus valmistada tooteid, mida müüa ja turustada laiali.
Aeg: mai 2021 N ja R, kell 16.15-20.15, kaks päeva, 5 ak tundi korraga

Maht: 10 ak tundi
Kursuse kestvus: 2 päeva.
Eesmärk: Toota ja valmistada oma kodus klientidele küpsetisi, hoidiseid, teesid ja muid tooteid, mida on võimalus ja soov kodus teha.
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus (PKHK), Niidupargi tn.12, Pärnu.

Kursuse teemad:

Kohaliku toidu väiketöötlemine
Tegevused väiketöötlemise käivitamiseks
Olukorra esmane analüüs
Joogivee kvaliteedi uurimine
Tervisekontroll
Hügieenikoolitus
Tootearendus
Äriplaan
Ruumid ja inventar
Enesekontrolliplaan
Registreerumine majandustegevuse registrisse
Riigilõivud
Tunnustamine ja teavitamine
Tunnustamine mahepõllumajanduse seaduse alusel
Kohaliku toidu turustamine

Õpiväljund:
Teab nõudeid koduköögi tegemiseks.

Koolitaja: Hilja Pillisner, lektor, Tallinna polütehniline Instituut, ühiskondliku toitlustamise tehnoloogia ja organiseerimise eriala
Grupi suurus:  7 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab  koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 100 EUR-i (sisaldab kõiki koolitusel kasutatavat materjali)

Info: Heleri Heinla, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Telefon 44 51 968, 53 446 945

© 2018 PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS | Niidupargi tn 12 | Pärnu | 80047 | tel +372 442 7870 | kursused[at]hariduskeskus.ee