Kellele: kõigile küpsetamise ja toidutegemise huvilistele
Aeg: 11.12.24, kell 16.30-20.15
Maht: 5 tundi
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn. 12, B-korpus, õppeköök
Eesmärk: omandada oskused valmistada jõuluhõnguline kringel.
Kursuse sisu:
Valmistamise tehnoloogia tutvustus
Erinevad sisud (kuivatatud puuviljad (vintis), pähklid, jõhvikad, kardemon, kaneel, halvaa, šhokolaad, martsipan, apelsini sukaad)
Glasuurimine ja erinevad glasuurid
Kringli valmistamise tehnoloogia ja kringli valmistamine
Õpiväljundid:
• Kasutab pagaritöö tooraineid lähtuvalt retseptist ja tehnoloogilisest juhendist;
• Oskab kirjeldada taigna tehnoloogiat;
• Oskab valmistada kringlit.
Tulemus: Praktilise tööna on õppijal retsepti alusel valminud jõulukringel.
Koolitaja: Terje Jürgens, pagar-kondiitri kutseõpetaja
Grupi suurus: miinimum 7 õppijat. Grupi komplekteerumisel täpsustab koolitusjuht koolitatava osalemissoovi ning edastab koolituse ajakava ning toimumiskoha.
Maksumus: 85 EUR (sisaldab kõiki materjale; osalejad saavad kaasa valiku koduseks degusteerimiseks)
Tasumine ning loobumine: osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Info: Telefon 44 51 968, 53446945