Toimumise kuupäev: vastavalt kokkuleppele
Korraldame kursust ka grupitellimusena meie ettevõttes või tellija ettevõttes kohapeal. Koolituse toimumise kuupäevad ja kellaajad lepitakse kokku tellijaga ning tehakse personaalne koolituspakkumine.
Kellele: Müüjad, kokad, abi- ja laotöölised, transporditöölised jne
Maht tundides: 6 tundi
Kursuse kestvus: 1 päev
Toimumiskoht: Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Niidupargi tn 12, Pärnu
Eesmärk: Teadmiste ja oskuste omandamine toiduseaduse rakendamisega kaasnevate hügieenistandardite täitmiseks
Tulemus: Kursus lõpeb teadmiste testkontrolliga.
Osalejad on omandanud teadmised toiduseaduse rakendamisega kaasnevate hügieenistandardite täitmiseks.
Koolituse teemad: Toiduseadus ja EUROOPA PARLAMENDI JA NÕUKOGU MÄÄRUS (EÜ) nr 852/2004, 29. aprill 2004, toiduainete hügieeni kohta
- Toiduhügieeni põhimõtted
- Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja –infektsioonid
- Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning tempera- tuuri kontroll
- Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
- Puhastamine ja desinfitseerimine
- Kahjuritõrje
- Isiklik hügieen
- Enesekontrolli põhimõtted
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus toidu- hügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesandele.
Maksumus: küsi pakkumist koolitusjuhilt
Tasumine ning loobumine: Osaleja kinnituse ning grupi komplekteerumise järgselt edastatakse Teile sellekohase kinnitusega koolitusarve. Hilisemal koolitusest loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest (va erijuhtudel).
Koolitusjuht: Gerli Ollino, 44 51 968; 5014291,